/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/INFOGRAFIC/ Numărul persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 a depășit nouă mii

missing
11 martie 2021, ora 18:25

Alți 1 105 lucrători medicali au fost imunizați împotriva noului coronavirus cu vaccinurile AstraZeneca donate de România și livrate prin platforma COVAX. Bilanțul persoanelor vaccinate în țara noastră a ajuns la 9341. 

Menționăm că în zilele de 7 și 8 martie nu a fost vaccinat niciun lucrător medical.

Autoritățile din domeniu spun că nu pot grăbi procesul, pentru că încă nu au ajuns dozele necesare pentru vaccinarea repetată a oamenilor, care trebuie să aibă loc la opt săptămâni după administrarea primei doze.

Totodată 303 persoane, care au fost deja vaccinate, au avut reacții adverse, însă responsabilii dau asigurări, că nu este vorba despre consecințe serioase.

Sursa: msmps.gov.md

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La 9 martie Ministerul Sănătății a lansat platforma guvernamentală despre campania de vaccinare împotriva COVID-19 din Republica Moldova.

Pe site-ul vaccinare.gov.md vor fi informații despre datele actualizate la zi privind numărul de persoane vaccinate, informații utile și materiale de informare pentru populație și mass-media.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram