image
Sursa foto: jurnal.md

Dodon susține că a lăsat un covor cumpărat de el în biroul ocupat acum de Maia Sandu: „Ea se plimbă în fiecare zi pe el”

Fostul președinte Igor Dodon neagă că ar fi luat mai multe lucruri de la Președinție și chiar îi reproșează Maiei Sandu că se „plimbă” pe un covor pe care l-ar fi cumpărat din banii săi.

„Eu mai mult am adus în instituția prezidențială. Chiar și covorul care stă în biroul președintelui nu e la balanța instituției prezidențiale. Eu știu de unde l-am găsit și știu cât a costat. El stă acolo și ea se plimbă în fiecare zi pe el”, a dezvăluit Dodon în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

„Eu n-am vrut să-l scoatem, pentru că era un covor verde nici nu știu de când. Și am spus cum o să fie? A plecat Dodon și a luat covorul de sub masă. E mare cât biroul. Așa că eu mai mult am adus în instituția prezidențială. Nici nu am avut de gând să iau ceva de acolo. Uitați-vă în fotografii și o să-l vedeți”, a adăugat fostul președinte.

Liderul PSRM a confirmat că a avut oi la Condrița, dar s-a arătat sigur că, după mandatul Maiei Sandu, vila prezidențială va ajunge într-o „stare deplorabilă”.

„Ce fel de stână? Doamna bașcan mi-a dăruit într-un an și le-am dus acolo. Era mână de gospodar acolo. Nu știu care e situația acolo, dar probabil după trei sau patru ani de mandat, cineva o să găsească instituția prezidențială într-o stare deplorabilă așa cu am găsit-o eu. Asta arată atitudinea față de activul statului, dar și față de principiile de moldovean gospodar”, a mai spus Dodon.

Noutăţile partenerilor

comentarii: