image
Sursa foto: Getty Images

Jurgen Klopp a anunțat ce va face din vară, după ce Low a decis să plece de la naționala Germaniei

Antrenorul echipei engleze Liverpool, Jurgen Klopp, a spus că nu are în plan să preia banca tehnică a naţionalei Germaniei în locul lui Joachim Low, care va renunţa la acest post după încheierea EURO 2020, turneu amânat până în vara acestui an din cauza pandemiei de coronavirus, scrie dpa.

'Dacă sunt disponibil pentru acest job după această vară? Nu! Mai am trei ani de contract la Liverpool. Când semnezi un contract trebuie să-l îndeplineşti... Altcineva va prelua postul şi sunt sigur că Federaţia germană are de unde alege, va găsi cea mai bună soluţie'', a spus Klopp, antrenorul campioanei en-titre a Angliei.

Joachim Low se va retrage din postul de selecţioner al Germaniei după încheierea EURO 2020, a anunţat marţi Federaţia germană de fotbal (DFB).

Germania este adversara reprezentativei României în cadrul Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, cele două formaţii urmând să se înfrunte pe 28 martie, la Bucureşti, meciul retur fiind programat pe 8 octombrie, când Mannschaft va avea deja un alt selecţioner.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: