image
Sursa foto: Jurnal.md

Primăria capitalei va activa în regim special din cauza situației pandemice grave; Accesul în primărie, restricționat

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 10-15 martie va activa în regim special din cauza situației pandemice grave, cu atragerea la serviciu a personalului strict necesar. Această măsură va fi aplicată inclusiv în cadrul subdiviziunilor primăriei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul Ilie Ceban.

Decizia a fost adoptată în baza hotărârii nr. 47 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică și a hotărârii nr. 32 a Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău, anunță serviciul de presă al primăriei.

La serviciu va veni doar personalul strict necesar, a căror activitate necesită prezența obligatoriei. Restul angajaților vor activa de la distanță.

Primăria Chișinău recomandă conducătorilor subdiviziunilor structurale din cadrul autorităților locale, întreprinderi municipale, instituții bugetare și cele aflate la autogestiune din subordine, precum și preturilor de sector, asigurarea regimului special de activitate, cu atragerea la serviciu a personalului strict necesar.

Totodată, informează că accesul tuturor persoanelor în incinta Primăriei municipiului Chișinău va fi restricționat. Cetățenii sunt îndemnați să depună cereri și vpr primi actele solicitate prin intermediul adresei de email: [email protected] și/sau prin adresă poștală: MD 2012, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.  

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: