image
Sursa foto: poliția.md

Doi șoferi, prinși beți la volan: Unul dintre ei transporta cinci copii într-o remorcă

Doi șoferi au fost prinși beți la volan de inspectorii de patrulare. Unul dintre aceștia transporta cinci copii într-o remorcă. Cazurile au fost depistate, ieri seara, în timp ce inspectorii de patrulare erau implicați la supravegherea traficului rutier.

Primul caz a avut loc în orașul Șoldănești, pe strada Feroviarilor, unde oamenii legii au observat că un automobil de marca Land Rover se deplasa neuniform. Stopat și identificat șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 34 de ani, originar din același raion. Supus testării alcoolscopice, rezultatul a arătat 1,13 mg/l în aerul expirat. Cazul se investighează de către Inspectoratul de Poliție Șoldănești.

Cel de-al al doilea caz a avut loc în jurul orei 19.00, la intrarea în orașul Hâncești. Polițiștii au observat un motocultor fără luminile conectate, la el anexată o remorcă, iar în ea cinci copii. Acesta era condus de un bărbat de 33 de ani, vizibil în stare de ebrietate.

Supus testului alcoolscopic acesta a arătat 0,70 mg/l. Micuții au fost duși acasă de polițiști, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un proces contravențional conform art.233, alin 3.

Noutăţile partenerilor

comentarii: