image
Sursa foto: Jurnal.md

Cum să deschizi un restaurant de succes în pandemie? Rețeta KIKU și AB+Partners

Dacă ai o afacere în domeniul HORECA, știi cât de importantă este dimensiunea vizuală, iar pentru a îmbunătăți această dimensiune una dintre soluțiile fiabile este apelarea la specialiștii în arhitectură și design interior.

Biroul de design interior și arhitectură AB+Partners a reușit să transforme percepția vizuală asupra unei afaceri de succes în pandemie, prin intermediul proiectului restaurantului KIKU. Ce provocări a adus cu sine proiectul și ce inovații au fost implementate, află din rândurile ce urmează.

jurnal.mdjurnal.md

KIKU - intimitate și rafinament

Cum ar trebui să fie un restaurant în care ți-ai dori să revii? O combinație dintre o bucătărie impecabilă și o atmosferă cu adevărat memorabilă. Dacă la primul capitol, întreg efortul revine bucătarilor profesioniști din echipa KIKU, cea de-a doua parte a revenit specialiștilor AB+Partners.

Scopul central al proiectului a fost conceperea unei atmosfere subtile, intime și rafinate pentru un restaurant în stil loft. Pentru a îndeplini cu succes acest obiectiv, s-a mers pe utilizarea unor materiale de construcție de înaltă calitate: cărămidă dezgolită, beton brut și lemn. Amestecul acestor texturi a dus la formarea unei volumetrii a spațiului și totodată a dat personalitate locației. În completare a fost folosită pe larg iluminarea scenică, care scoate în prim plan zonarea restaurantului și delimitarea spațiilor.

Jocul de umbre și lumini este completat armonios și de textilele utilizate. Ne referim aici la mobilierul selectat, care se încadrează organic. În aceeași ordine de idei, este inedită maniera cu care a fost separată sau divizată zona barului de restul restaurantului.

Întreg proiectul de design interior este detașat de opulența inutilă și reflectă sustenabilitatea utilizării spațiului, printr-o compartimentare eficace. Utilizarea plantelor vii este încă o metodă oportună pentru a conferi prospețime localului și pentru a-i da un plus de culoare.

Per ansamblu, proiectul a fost creat în stilul interior loft elegant, fiind o îmbinare dintre culoare, textură și structură, toate centrate pe obținerea unui spațiu original.

jurnal.mdjurnal.md

Efectele asupra afacerii KIKU

Integrarea și conceperea unui design interior individualizant are asupra restaurantului KIKU o serie de efecte benefice:

- O atmosferă unică, memorabilă și recognoscibilă;

- Designul a devenit o carte de vizită, alături de bucătăria delicioasă;

- Aspectul de ansamblu al localului completează filosofia afacerii și permite fidelizarea clienților, care nu doar vor veni în repetate rânduri, ci vor recomanda locația ca pe un spațiu de neratat de pe harta gastronomică a capitalei.

jurnal.mdjurnal.md

Dacă ai o afacere care necesită lansare sau dezvoltare, atunci apelează la specialiștii biroului de arhitectură și design interior AB+Partners și pregătește-te de regândirea dimensiunii sale vizuale.

Contactează-ne acum la nr. +373 68 13 33 37 sau la adresa Alexandru Bernardazzi, 97, iar de restul ne ocupăm noi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: