Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Deputatul democrat Dumitru Diacov este…

Deputatul democrat Dumitru Diacov este infectat cu COVID-19

Deputatul democrat Dumitru Diacov este infectat cu COVID-19. Despre aceasta însuși alesul poporului a anunțat astăzi, 10 martie, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

 „Din păcate prea multă lume de lângă noi este bolnavă. S-a îmbolnăvit și soția, doi frați și prieteni”, a susținut Diacov.

Deputatul a menționat că soția sa a fost internată ieri la Spitalul Clinic Republican, după două zile de așteptări pentru eliberarea unui loc. Acesta a mai spus că primește tratamentul la domiciliu. „Eu nu știu câte zile voi aștepta”, a spus Dumitru Diacov.

Printre cei care anterior au fost infectați cu COVID-19 se numără deputații Partidului Acțiune și Solidarite(PAS), Veronica Roșca, Radu Marian și Doina Gherman, deputații Partidului Politic „Șor”, Igor Himici și Vladimir Vitiuc, deputatul Pro Moldova, Ghenadie Verdeș, socialistul Vladimir Mîzdrenco și Arina Spătaru(PPDA).

Și deputatul fracțiunii Platforma DA, Iurie Reniță, a fost diagnosticat cu COVID-19. Pe 29 octombrie, liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a anunțat că a fost diagnosticat cu COVID-19.

Anterior, și președinta Parlamentului R. Moldova, Zinaida Greceanîi, a fost confirmată pozitiv cu noul tip de coronavirus.