10:57:10 19.04.2024
Stiri

Nou scandal la Palatul Buckingham: Acuzațiile de rasism la adresa familiei regale nu se referă la Regina Elizabeth sau la soțul ei

Actualitate 10.03.2021 10:10 Vizualizări2005 Autor: Ziarul National
Nou scandal la Palatul Buckingham: Acuzațiile de rasism la adresa familiei regale nu se referă la Regina Elizabeth sau la soțul ei


Prințul Harry a făcut noi precizări legate de acuzațiile potrivit cărora, la Palatul Buckingham, au existat discuții legate de cât de închisă va fi pielea fiului său Archie, transmițând că acestea nu se referă nici la Regină, nici la soțul ei, Ducele de Edinburgh, în prezent internat într-un spital din Londra.

Clarificările îi aparțin lui Oprah Winfrey, cea care le-a luat interviu prințului Harry și lui Meghan Markle.

Interviul realizat pentru CBS a făcut senzație atât în SUA, cât și în Marea Britanie ca urmare a acuzațiilor de rasism lansate de Meghan Markle. Ducesa de Sussex a spus că atunci când era însărcinată cu Archie au existat discuții și „îngrijorări” legate de cât de închisă va fi pielea copilului. Ea a mai povestit și că a avut gânduri sinucigașe și a dorit să caute ajutor de specialitate, însă acesta i-a fost refuzat.

Atât ea, cât și Harry au refuzat să dezvăluie identitatea persoanei care era îngrijorată de culoarea pielii, pe motiv că această informație ar aduce „prejudicii prea mari”.

După interviu, Winfrey a precizat pentru CBS că prințul nu i-a dezvăluit cine sunt cei implicați în discuțiile respective, ci doar că nu este vorba despre bunicii săi pentru care are un respect deosebit.

„Nu mi-a împărtășit identitatea persoanelor vizate, însă a dorit să fie sigur că știu și transmit mai departe, dacă am ocazia, că nu este vorba despre bunica sau bunicul său, că nu ei au participat la aceste discuții”, a declarat Winfrey, potrivit BBC News.

The Guardian notează că acuzațiile de rasism au generat o presiune tot mai mare asupra Palatului Buckingham, care încă nu a oferit nicio reacție.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md