01:51:22 19.04.2024
Stiri

Dodon, întâlnire cu Ambasadorul SUA: „PSRM consideră că divergențele existente trebuie să fie soluționate prin dialog civilizat”

Actualitate 10.03.2021 15:44 Vizualizări1316 Autor: Ziarul National
Dodon, întâlnire cu Ambasadorul SUA: „PSRM consideră că divergențele existente trebuie să fie soluționate prin dialog civilizat”


Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere la sediul partidului cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

Dodon a precizat, într-o postare pe Facebook, că a discutat cu diplomatul american inclusiv despre situația politică internă din Republica Moldova.

„Am reiterat poziția principială a Partidului Socialiștilor: toate procesele politice din țară, declarațiile și acțiunile conducătorilor statului și ale liderilor de partide trebuie să se desfășoare în conformitate cu prevederile Constituției și a legislației în vigoare a Republicii Moldova.

De asemenea, PSRM consideră că divergențele existente trebuie să fie soluționate prin dialog civilizat, fiindcă societatea așteaptă din partea politicienilor soluționarea problemelor social-economice acute și a crizei pandemice care se agravează”, a scris Igor Dodon pe rețeaua de socializare.

CITIȚI și Dodon, AROGANT la final de mandat, atacă Ambasadorul SUA la Chișinău: „Am discutat astăzi cu Hogan, este un așa ambasador pe aici... Va trebui să primească un ordin la Washington când se va întoarce din Moldova...”

Menționăm că Igor Dodon a anunțat că partidul pe care îl conduce va lua joi, 11 martie, o decizie cu privire la situația politică din R. Moldova, după ce președintele Maia Sandu a refuzat s-o desemneze candidat la funcția de premier pe Mariana Durleșteanu, înaintată de o majoritate parlamentară formată din socialiști, deputați ai Partidului Șor și transfugi democrați.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md