03:59:52 25.04.2024
Stiri

Dodon încearcă să pună PRESIUNE pe Maia Sandu: „Este planificată adunarea PRIMARILOR socialiști, care vor semna o declarație privind necesitatea ÎNVESTIRII unui guvern. Mă întreb dacă vor arunca și CURCANI în ograda Președinției...”

Actualitate 10.03.2021 18:28 Vizualizări1943 Autor: Ziarul National
Dodon încearcă să pună PRESIUNE pe Maia Sandu: „Este planificată adunarea PRIMARILOR socialiști, care vor semna o declarație privind necesitatea ÎNVESTIRII unui guvern. Mă întreb dacă vor arunca și CURCANI în ograda Președinției...” important.md


Ședința de joi a Parlamentului a fost anulată exact în ziua în care socialiștii urmează să decidă, în cadrul Biroului Executiv al PSRM, cum vor proceda mai departe, în condițiile în care președintele Maia Sandu nu a ținut cont de „ultimatumul lui Igor Dodon” în privința desemnării Marianei Durleșteanu în funcția de prim-ministru până pe 9 martie.

Totodată, la Chișinău vor fi aduși mâine și cei circa 300 de primari socialiști, pentru ca să pună presiune pe Maia Sandu, a dezvăluit deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco.

Citește și: Dodon îi pune ULTIMATUM Maiei Sandu – până la 9 MARTIE să desemneze PREMIERUL. Socialistul e gata să SCHIMBE candidatul, dar pentru asta șeful statului trebuie să accepte dialogul cu el

„Biroul Permanent al Parlamentului a decis că mâine nu va fi ședință plenară. Va fi vineri. De ce oare? În afară de faptul că mâine are loc ședința executivului PSRM și, respectiv, aceștia doresc să monopolizeze spațiul informațional cu „decizii strategice pentru viitorul țării”, se mai planifică adunarea primarilor PSRM la Chișinău, pentru a semna o „declarație privind necesitatea învestiturii unui guvern de salvare” (adică de salvare a Parlamentului și a hoților din Parlament).

Socialiștii procedează exact cum a făcut Plahotniuc între 8 și 14 iunie 2019. Mă întreb dacă vor arunca și curcani în ograda Președinției...”, a comparat Litvinenco.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md