Litvinenco: Ședința parlamentului nu va avea loc mâine pentru că PSRM dorește să monopolizeze spațiul informațional

by D M
Distribuiti mai departe...

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco susține că mâine nu va avea loc ședința Parlamentului, ci vineri. Potrivit legiutorului PSRM dorește să monopolizeze spațiul informațional cu „decizii strategice pentru viitorul țării”.

„Acestia planifică adunarea primarilor PSRM la Chișinău pentru a semna ”declarația privind necesitatea învestiturii unui guvern de salvare” (adica de salvare a Parlamentului și a hoților din Parlament). Exact cum a făcut Plahotniuc între 8 și 14 iunie 2019. Mă întreb dacă vor arunca ca şi Plahotniuc curcani în ograda Președintiei…”, susține Litvinenco. 

Amintim că socialiștii au anunțat că joi va întruni Executivul politic, unde urmează să fie decis planul de acțiuni „pentru salvarea țării din haosul politic, sanitar, social și economic în care se află”.

Anterior Igor Dodon i-a pus un ultimatum președintelui Maia Sandu să desemneze candidat la șefia Guvernului până în 9 martie. În caz contrar, PSRM va fi nevoit să întreprindă alte acțiuni pentru a scoate țara din blocaj și criză”, a declarat liderul socialiștilor, Igor Dodon, pe 1 martie 2021.

„Președinția nu operează cu ultimatumuri”, a reacționat, la rândul său, instituția prezidențială.

deschide.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.