/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Detalii despre crima de la Bolohani. Oamenii din sat sunt șocați

missing
10 martie 2021, ora 22:29

Final tragic pentru doi frați, de 52 și 58 de ani, din localitatea Bolohani, raionul Orhei. Aceștia ar fi fost bătuți crunt chiar la ei acasă de către doi consăteni, după care au fost găsiți în stare inconțtientă de oamenii legii. Ulterior, suspecții în vârstă de 16 și, respectiv, 20 de ani, ar fi dat foc la casă, iar cei doi frați au murit, la scurt timp, pe patul de spital. Oamenii din sat sunt șocați și spun că nu știu ce anume i-ar fi determinat pe cei doi suspecți să comită crima odioasă. Nenorocirea s-a produs noaptea trecută, în jurul orei patru.

Pe la ora șase dimineața, această bunică a lăsat nepoții dormind și a dat fuga în sat, la cei doi verișori de-ai săi, să vadă dacă sunt adevărate zvonurile care circulau deja printre vecini. Când a ajuns la casa rudelor sale, polițiștii investigau deja cazul și nu i-au permis să intre. Femeia spune că este verișoara lor dreaptă, iar acum pe seama ei rămâne să îi înmormânteze.

Această femeie spune că îi cunoștea bine pe cei doi frați. Cu unul dintre ei a fost colegă de clasă, cu mulți ani în urmă.

Angajații de la primăria din sat ne-au spus că, din cele auzite de la săteni, fratele mai mare a decedat primul, acasă, până la sosirea oamenilor legii. Despre fratele mai mic ne-au spus că, deși era invalid de gradul doi, muncea pe la oamenii din sat, pentru ca să-și câștige existența.

Potrivit Poliției, pe cazul dat au fost identificați doi suspecți cu vârste de 16 și, respectiv, 20 de ani.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram