(grafic) Vaccinuri, reacții adverse și repartizarea pe raioane. Ministerul Sănătății a creat o platformă de monitorizare a procesului de vaccinare

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a lansat astăzi platforma guvernamentală vaccinare.gov.md pentru informarea populației din prima sursă, despre procesul de vaccinare împotriva Covid-19 în Republica Moldova. Platforma prezintă datele actualizate la zi privind numărul de persoane vaccinate, informații utile și materiale de informare pentru populație și mass-media.

Foto: vaccinare.gov.md

Platforma conține numărul persoanelor vaccinate în țară, repartizarea pe raioane și dacă au existat reacții adverse. Pe vaccinare.gov.md la fel pot fi găsite mai multe informații despre campania de vaccinare.

vaccinare.gov.md / Sursa:vaccinare.gov.md
vaccinare.gov.md / Sursa:vaccinare.gov.md

Până astăzi, în Republica Moldova au fost vaccinate peste 5 mii de persoane. Primul medic vaccinat a fost Alexandru Botizatu de la Spitalul Clinic Republican.

Ministerul Sănătății a creat o plaformă similară și anul trecut, odată cu izbucnirea pandemiei, în care este monitorizată situația epidemiologică din țară.


Pub