Oprah Winfrey a clarificat declarațiile lui Meghan Markle despre rasismul din familia regală

Prezentatoarea TV Oprah Winfrey a clarificat cuvintele soției prințului prințului Harry, Meghan Markle, despre manifestările rasismului în rândul membrilor familiei regale. Potrivit acesteia, culoarea copilului nenăscut al cuplului nu o îngrijora pe regina Elisabeta a II-a și nici pe soțul ei, prințul Philip, potrivit CBS.

Foto: www.huffpost.com

Winfrey a subliniat că, cu siguranță nu era vorba despre cuplul regal. Mai devreme, a devenit cunoscut faptul că, din cauza existenței sângelui african al lui Megan, cineva din familia soțului ei era îngrijorat de cât de întunecată ar putea fi pielea copilului lor.

Markle a refuzat să numească membrii familiei regale care erau îngrijorați de această problemă, spunând că „le va provoca daune grave”. „Nu era nici bunica lui, nici bunicul său", a spus Winfrey la CBS.

Luni, 8 martie, CBS a început să transmită un interviu cu prințul Harry și Meghan Markle. Se aștepta ca aceștia să raporteze pentru prima dată persecuția în presa britanică și conflictele cu curtenii și membrii familiei regale britanice.

Primul copil al prințului Harry și al soției sale Meghan Markle s-a născut pe 6 mai 2019. Copilul a fost numit Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au încetat atribuțiile de membri ai familiei regale britanice la 1 aprilie 2020. Pentru a fi eligibili să se mute în Statele Unite, să lucreze și să facă afaceri, au trebuit să renunțe la titlul de „Alteța Voastră Regală”, finanțarea guvernamentală și marca Sussex Royal.

După ce au semnat un acord cu serviciul video Netflix, Harry și Meghan au obținut independență financiară față de familia regală.


Pub