(video) Ambuteiaj cu zeci de ambulanțe la Centrul Moldexpo. Directorul instituției: „Imagini absolut reale la moment. Lucrul este foarte intens”

Situația critică la Centrul de la Moldexpo, în urma creșterii a numărului de cazuri de Covid-19. Zeci de persoane stau în ambulanțe și așteaptă să fie examinați de medici, fiind suspectați de Covid-19. Directorul instituției, Oleg Crudu, a confirmat pentru UNIMEDIA că imaginile reprezintă o realitate absolută la moment, iar lucrul este foarte intens.

Foto: colaj

„Este un video absolut real la moment. Situația este foarte gravă, foarte multe adresări și ambulanțele stau în rând, deoarece ca să se examineze un pacient trebuie să se elibereze locurile, dar într-adevăr sunt multe ambulanțe. Lucrul este foarte foarte intens. Avem o creștere a numărului de cazuri, asta este”, ne-a spus Crudu.

Imaginile au fost publicat pe canalul de Telegram INDEX. Din imagini se pot observa circa 20 de ambulanțe.

În ultimele 2 săptămâni în Republica Moldova s-a înregistrat o creștere simțitoare a numărului de cazuri de Covid-19. Săptămâna trecută, circa 1800 de persoane au fost testate pozitiv într-o singură zi, fiind cel mai mare număr de la izbucnirea pandemiei, acum un an.


Pub