(video) Accident de groază în Kiev. Şoferul a rămas în viaţă ca prin minune

În cartierul Goloseevsky din Kiev, în ziua de 8 martie, a avut loc un accident rutier grav. Un SUV Porsche Cayenne a fost proiectat involuntar într-un parapet de protecţie şi lovitura a fost atât de puternică încât bucata de metal lungă a străpuns maşina exact prin locul şoferului.

Ca prin minune, conducătorul auto a rămas în viaţă şi s-a putut întoarce la cei dragi, alegându-se doar cu o rană uşoară la un picior. Din fericire nimeni nu se mai afla în maşină, mai ales pe bancheta din spate.

Se poate observa că bara metalică a intrat în corpul maşinii prin priza de aer stângă a barei de protecţie frontale, pe lângă roată, prin compartimentul motorului, înainte de a ajunge în habitaclu. Ulterior aceasta a fost direcţionată spre scaunul şoferului şi într-o diagonală a spart luneta cu acel capăt care mai devreme a intrat în automobil.

Poliţia investighează cauza producerii accidentului. Din câte se pare, şoferul a pierdut controlul volanului maşinii din cauza poleiului care se înregistrează în ultimele ore în regiune.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-accident-bizar-un-american-a-intrat-intr-un-cactus-urias-si-acesta-i-a-strapuns-in-forta-parbrizul/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/