(foto) Legendă! Această Toyota Supra Turbo Targa a fost evaluată mai scump decât noua GR Supra

Pe platforma R&R Classic Cars a fost scoasă la vânzare o Toyota Supra Turbo Targa A70 lansată în 1990, pe care vânzătorul o numește unică. În plus față de faptul că mașina sport este vopsită într-o culoare rară și are un pachet bogat de dotări, aceasta a rulat foarte puţin.

Parcursul îi este de doar 5.150 de km şi asta înseamnă, în raport cu vârsta, că a fost utilizată pe o distanţă de puţin peste 150 de km pe an doar!

Coupeul decapotabil are sub capotă un motor turbo 7M-GTE de 3.0 litri (235 CP/344 Nm) şi cu şase cilindri în linie (24 de supape), dotat suplimentar cu un intercooler și răcitor de ulei. Propulsorul este cuplat la o cutie de viteze manuală în cinci trepte prin care trimite toată puterea pe puntea din spate.

Lista opțiunilor din fabrică, conform vânzătorului, include un pachet Sport cu o suspensie controlată electronic, frâne cu disc şi cu ABS, scaune reglabile electric şi tapiţate cu piele, panouri interioare ale uşilor tapiţate cu piele, sistem de climatizare automată, servodirecţie progresivă, geamuri electrice, oglinzi electrice încălzite, etc.

Corpul maşinii este vopsit în nuanța rară a Black Ruby Pearl, în timp ce interiorul este decorat într-o culoare roșie precum este şi pielea.

Singurele upgrade-uri pe care această Supra le-a experimentat în cei 31 de ani de existență este o baterie nouă și jante custom BBS din trei piese care au fost instalate pe imediat după cumpărarea sa. Vânzătorul susține că nu există nicio altă Toyota Supra din această generație cu un astfel de motor și cu un astfel de parcurs.

Mașina este estimată la 59.000 de dolari SUA, ceea ce este cu aproximativ 9.000 de dolari mai mult decât costul de bază al unei noi Toyota GR Supra cu motor de 3.0 litri.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/