(video) Polițiștii nu au avut de ales şi l-au deteriorat. Ce a păţit recent un hoţ care a furat un Porsche 911 GT3

Poliția din West Midlands, un comitat din centrul Angliei care cuprinde zona metropolitană a orașului Birmingham, a publicat momentul reţinerii de la sfârşit de ianuarie a unui bărbat care a furat un Porsche 911 GT3 în caroserie 996.

S-a reuşit abia după două ore de la momentul infracţiunii, însă nu fără deteriorarea mașinii. Tipul însăşi a ajuns în încurcătură.

https://www.youtube.com/watch?v=aJ571ACGkVE

În ciuda puterii maşinii sport, străzile orașului nu i-au permis să se ascundă de polițiştii cu BMW-uri. Şoferul a ignorat nenumărate semafoare cu o culoare roşie inclusă, însă un banal sens giratoriu a fost locul în care l-a întâmpinat ghinionul.

Fiind condiții de iarnă şi pe drum un lunecuş uşor, Porsche-ul cu tracțiune spate a derapat, ceea ce a şi permis poliției să-l înconjoare. Şoferul a încercat să scape din încercuire, însă un echipaj de poliţie l-a împins în afara carosabilului. Acolo motorul i-a fost turat la maxim, însă maşina nu s-a mai mişcat din loc.

Poliția a notat ironic într-o postare pe Twitter că tipul nu a luat în considerare condițiile meteo în momentul când a ales să fure o astfel de maşină de cult, dotată din fabrică doar cu tracţiune spate.

Lee Smythe (34 de ani) a recunoscut ulterior în instanţă că a luat vehiculul străin fără permisiune, a condus periculos, nu a oprit la solicitarea poliţiei şi avea în posesie o armă (un spray cu piper care este clasificat ca o armă de foc, conform legislaţiei britanice)!

În ziua de 25 februarie 2021 a fost condamnat la închisoare cu executare pentru o perioadă de 16 luni. Judecătorul i-a interzis, de asemenea, să apară după asta pe drumuri la volanul unei maşini timp de trei ani și opt luni și va trebui să treacă un test îndelungat pentru a-și putea recupera permisul de conducere în viitor.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-sua-urmarirea-unui-sofer-de-catre-politie-a-durat-sase-ore-pentru-ca-acesta-mergea-incet/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/