fbpx

video | Chișinău: Scene parcă rupte din filmele cu mafia. O persoană, împușcată în plină stradă

Două persoane au fost reținute de carabinieri, acestea fiind suspectate că au tras din pistol într-o persoană în localitatea Stăuceni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La data de 7 martie, în jurul orelor 23:00, două echipaje de carabinieri din cadrul Direcției regionale Centru și BDS Scorpion ale IGC, instituite pentru menținerea ordinii publice și reacționare operativă în mun.Chișinău au fost alertate și solicitate pentru a interveni la depistarea unui automobil de model Audi, în care se află mai multe persoane, posibil înarmate.

Conform informațiilor deținute, mijlocul de transport se deplasa dinspre comuna Stăuceni, iar una din persoanele aflate în el ar fi împușcat o persoană care se deplasa pe stradă. Ca urmare, carabinierii au identificat automobilul pe str. Ceucari din setorul Râșcani al capitalei. Deși încerca să se eschiveze, mjlocul de transport a fost stopat, iar persoanele au fost reținute.

Asupra acestora au fost depistate două arme de foc cu țeava ghintuită de model Baikal și Glock. În automobil se mai afla o persoană de gen feminin. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Râșcani, pentru documentarea cazului. De asemenea, alte circumstanțe se stabilesc.


Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button