Irina Vlah, mesaj cu ocazia zilei de 8 Martie: „Așa cum primăvara aduce natura la viață – așa Femeia aduce viață pe pământ”

Guvernatoarea Găgăuziei, Irina Vlah a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Foto: UNIMEDIA

„Dragi Mămici și Bunicuțe, Fiici și Surori,

Vă felicit cu sărbătoarea frumoasă de 8 Martie! Este o alegere potrivită ca Ziua Femeiei să fie marcată la început de primăvară – atunci când natura reînvie. Așa cum primăvara aduce natura la viață – așa Femeia aduce viață pe pământ. Este misiunea principală a Femeii, dar de departe nu unica […].

Ne-am deprins că Femeia este o sursă nesecată de Lumină și Căldură. În clipele grele Femeia este o sursă puternică de Înțelepciune și Încredere. În veacul nostru, Femeia apare în toate domeniile de activitate umană, reușind să păstreze Frumsețea și Feminitatea, iar când e cazul Femeia apare sub forma unei Puteri Fine.

În perioada epidemiei, Femeia a reușit să fie în lucrătorul medical din prima linie, ori polițistul care veghează ordinea publică, ori învățătorul care explică cu răbdare temele în fața camerei și în multe alte roluri. Dar, indiferent de locul de activitate Femeia zilnic ajunge acasă și îmbracă rolul de Mămică, și încarcă casa cu Lumină și Căldură și cu Încredere în ziua de mâine.

Dragi Femei,

Vă mulțumesc pentru faptul că zilnic împărțiți generos cu cei din jur Bunătate, Lumină și Căldură, și toate le faceți cu multă Înțelepciune. Datorită dumneavoastră această lume este mai bună și mai caldă, localitățile noastre sunt mai prietenoase și mai sigure, copiii noștri sunt mai bine educați și au mai multă încredere în viitor, iar țara noastră rezistă în fața furtunilor și are mai multe șanse să progreseze.

Vă doresc multă sănătate, să aveți pace, lumină și bunăstare în casele dumneavoastră! Vă doresc să fiți apreciate și iubite!”, a scris Irina Vlah pe pagina sa de Facebook.

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU.


Pub