De 8 Martie, reprezentanții Platformei „Pentru Moldova” au creat atmosferă de sărbătoare pentru femeile din țară

De Ziua Internațională a Femeii, reprezentanții Platformei parlamentare „Pentru Moldova” au creat atmosferă de sărbătoare pentru zeci de femei din mai multe raioane din țară, oferindu-le flori, zâmbete și voie bună.

Foto: Facebook

La Rezina, deputatul Platformei „Pentru Moldova”, Eleonora Graur, a împărțit flori cadrelor medicale și proaspetelor mămici de la maternitatea din localitate.

Și la Sîngerei, deputatul originar din această localitate, Gheorghe Brașovschi, alături de președintele Consiliului Raional, Grigore Corcodel, consilierul raional Ruslan Delogramatic, și liderul Organizației Teritoriale Sângerei a Partidului „Șor”, Igor Țîbârnă, au felicitat femeile de la maternitatea din localitate. Urări de bine, flori și daruri au ajuns și la azilul de bătrâni din comuna Drăgănești, Sîngerei.

8 martie / Sursa:Facebook

O adevărată sărbătoare a fost organizată în aer liber și în satul Iujnoe, raionul Cahul, acolo unde deputatul Elena Bacalu, împreună cu primarul localității, Ghenadie Focșa, au felicitat femeile cu ocazia zilei de 8 Martie. Cu acest prilej, a fost organizat și un scurt eveniment festiv, cu respectarea tuturor rigorilor impuse de situația pandemică.

Reprezentanții Platformei „Pentru Moldova” și cei ai Partidului Politic „Șor” au împărțit flori doamnelor din mai multe localități din țară, pentru a consemna una dintre cele mai frumoase sărbători – Ziua Internațională a Femeii.


Pub