(video) Tinerii de la Platforma DA, împreună cu liderul formațiunii, au împărțit urări și flori femeilor din capitală

Cu prilejul Zilei de 8 Martie, președintele Platformei DA, Andrei Năstase, împreună cu echipa partidului, a dăruit flori și a felicitat femeile. „Dragi doamne, vă felicit cu ocazia sosirii primăverii cu toate sărbătorile ei minunate, de la mărțișoare la flori oferite femeilor în semn de respect și iubire pentru rolul suprem pe care-l au în circuitul existențial al omenirii”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook

„Vă mulțumesc pentru tot de faceți în activitățile dvs zilnice, știu că nu este ușor, mai ales în aceste vremuri de răstriște.

De altfel, am remarcat cu mândrie, dar și cu durere, că voi, femeile v-ați aflat cu multă determinare în prima linie de luptă cu pandemia, demonstrând curaj, rezistență și compasiune remarcabilă. La serviciu și acasă ați dat dovadă de capacități extraordinare în efortul de a menține funcționalitatea socială, ați contribuit exemplar la crearea capacităților de adaptare la noile condiții, la noul stil de viață. Liderismul vostru în confruntarea cu aceste provocări a fost atât de evident, încât ignorarea acestuia la scară națională este absolut inacceptabilă, iresponsabilă și nocivă, aducând prejudicii mari dezvoltării armonioase a societății noastre la toate nivelurile. Este convingerea mea fermă! Și, în acest context, vă amintesc că egalitatea de gen și crearea tuturor condițiilor necesare pentru a facilita promovarea voastră la nivel decizional sunt prerogativele pe care Platforma DA le-a enunțat nu o singură data și numărul mare de doamne promovate în funcții importante de formațiunea noastră este dovada sincerității noastre în acest demers.

Doamnelor, mă înclin în fața dumneavoastră și recunosc cu seninătate că doar acolo unde femeile sunt fericite și realizate țara se bucură de o reală prosperitate. Să fiți iubite și prețuite, să aveți parte de susținere în tot ce faceți. La mulți ani!”, a mai menționat Năstase.

8 martie este ziua în care celebrăm femeile, peste tot în lume, dar și progresul făcut de acestea pentru a ajunge în punctul în care se află azi. Ziua de 8 martie serbează curajul femeilor și puterea acestora. Marchează determinarea femeilor din trecut pentru a lupta pentru egalitatea și pace.


Pub