23:39:48 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Maia Sandu ÎNCURAJEAZĂ femeile din R. Moldova să fie libere și puternice: „Fiecare fetiță și femeie din R. Moldova poate să devină oricine-și dorește - cercetătoare, antreprenoare de succes, ministră sau președintă de țară…”

Actualitate 08.03.2021 10:49 Vizualizări1503 Autor: Ziarul National
VIDEO // Maia Sandu ÎNCURAJEAZĂ femeile din R. Moldova să fie libere și puternice: „Fiecare fetiță și femeie din R. Moldova poate să devină oricine-și dorește - cercetătoare, antreprenoare de succes, ministră sau președintă de țară…”


Președinta Maia Sandu susține că nu s-a îndoit niciodată de puterea femeilor din R. Moldova, care astăzi pot obține tot ce își doresc de la viață, inclusiv funcții înalte în stat. Acest mesaj a fost lansat cu ocazia Zilei internaționale a femeii.

„De Ziua internațională a femeii, sărbătorim efortul multor generații de femei și bărbați pentru șanse și drepturi egale, pentru dreptul femeilor de a-și decide viitorul și șansa de a contribui în societate pe picior egal cu bărbații. Datorită acestor eforturi, azi mai mult decât oricând femeile pot fi ceea ce-și doresc. Datorită acestor eforturi, suntem libere și puternice.

Nu m-am îndoit niciodată de puterea femeilor din Moldova. Ne folosim puterea cu grijă și responsabilitate. Facem carieră și creștem familii. Construim afaceri, conducem echipe, educăm viitoare generații. Și eu vreau ca fiecare fetiță și femeie din țara noastră să știe - ea poate să devină oricine-și dorește - cercetătoare, antreprenoare de succes, ministră sau președintă de țară - dacă muncește cu determinare, are curaj și nu uită de puterea ei. Ne dorim o societate în care toți oamenii să-și poată realiza potențialul pe deplin, în armonie și respect.

Dragi femei, aveți grijă de voi, apărați-vă libertatea și fiți fericite”, a scris Maia Sandu pe Facebook.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md