Cu ce mesaje de 8 Martie au venit ambasadorii acreditați la Chișinău

BeFunky-collage

De Ziua Internațională a Femeii marcăm rezultatele obținute de-a lungul anilor în materie de egalitatea de gen și respectarea drepturilor femeilor. În acest sens, mai multe ambasade acreditate la Chișinău au venit cu mesaje de susținere a femeilor în această zi importantă.

Anna Lyberg, ambasadoarea Suediei la Chișinău

„Ziua Internațională a Femeii este o zi n care trebuie să reflectăm asupra cât de departe am ajuns în materie de egalitate de gen și cât încă ne trebuie să avansăm în acest domeniu. Egalitatea asigură atât femeile, cât și bărbații cu dreptul la muncă și protecție, asigură echilibrul la locul de muncă și în viața familială, și nu în ultimul rând ne ajută să trăim o viață lipsită de abuz.”

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Embassy of Sweden Chisinau International Women's Day is a day to reflect on how far we ve come in terms of gender equality, and how far we still have to go. Equal opportunity IS about ensuring women and men the right to work and support themselves, to balance careers and family life, and to live without the fear of abuse. Anna Lyberg Swedish Ambassador Suedia Sverige”

Peter Michalko, ambasadorul UE la Chișinău

„Felicitări, dragele noastre, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor! Femeile şi bărbații trebuie să aibă drepturi și oportunități egale. Despre asta trebuie sa ne reamintim fiecare zi, întreg an. Numai că femeile merită în plus o zi doar a lor – 8 martie.”

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ambasada Federației Ruse la Chișinău

„Echipa Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova vă felicită sincer cu ocazia minunatei sărbători de primăvară – Ziua Internațională a Femeii. În fiecare zi, faceți lumea mai bună și mai amabilă înconjurându-ne cu grijp și atenție. Astăzi, nu doar treburile casnice sunt pe umerii tăi, dar și viața social-politică din țară.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente