(foto) Business cu maşini ruseşti vechi în SUA? Peste ocean sunt evaluate la câteva mii bune de dolari

Un model interesant de afaceri se dezvoltă peste ocean. Tot mai multe sunt cazurile când apar la vânzare maşini de producţie rusească, deşi vânzătorii evită să spună direct când şi cum le-au transportat acolo.

Un exemplu recent este acest VAZ-2110. Produs în 2001 şi având un parcurs nu prea mare, vânzătorul dă asigurări că acest exemplar este singurul de pe teritoriul SUA, fiind într-o stare foarte bună.

Parcursul sedanului este de puţin sub 15.500 de kilometri. Acesta este echipat cu geamuri acţionate electric la toate uşile, un sistem audio cu un player Pioneer, jante custom din aluminiu de 15 inci, etc.

Conform descrierii anunţului, mașina este complet operațională. Motorul de 1.6 litri și transmisia manuală sunt într-o stare perfectă, iar în cabină încă “miroase a nou”. Singurul defect sunt câteva crăpături pe planşa de bord.

Automobilul se află în apropiere de Fort Worth, Texas. Nu se specifică cum şi de cât timp se află pe pământ american. Costă 10.950 de dolari!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-poate-singurul-gaz-24-10-volga-din-sua-a-ajuns-pe-mainile-lui-doug-demuro-ce-l-a-amuzat-cel-mai-mult/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/