fbpx

8 martie, prilej de scumpiri. Cum s-au schimbat prețurile în piețele de flori din Chișinău, în ajunul sărbătorii

8 martie, Ziua Internațională a Femeii, este data în jurul căreia comercianții de flori obțin cel mai mare profit, dar și sărbătoarea în care oamenii cumpără cele mai multe florii și compoziții florale. Noi ne-am propusă să aflăm cum s-au modificat prețurile la flori în ajunul sărbătorii. Pentru a face comparație, am fost pe la piețele de flori din Chișinău în două rânduri – odată în ziua 2 martie și a doua oară în ziua de 7 martie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Concluzie: toate florile s-au scumpit cu 5, 10 sau chiar 20 de lei per creangă. În continuare, însă, vom prezenta prețurile pentru câteva tipuri de flori răspândite în Republica Moldova și care se vând ca pâinea caldă de 8 martie.

Așadar, iată cum au evoluat prețurile la lalele, crizanteme și trandafiri în timp de doar cinci zile, din observațiile reporterilor noștri.

Notă: Articolul operează strict cu prețurile stabilite la piețele de flori din Chișinău și nu se referă la prețurile din piețele angro de flori sau cele afișate în magazine.

Vezi și: video | Despre mame, soții, surori și bunici puternice. ZUGO îți recomandă 10 filme pentru seara de 8 Martie (și nu doar)

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button