fbpx

foto | Flori și zâmbete, împărțite de echipa lui Șor la Orhei. „Au ajuns în toată țara”

Locuitoarele și vizitatoarele Orheiului au primit de 8 martie flori de la primarul orașului, președintele raionului, consilierii locali și de la membri ai Partidului ȘOR. Formațiunea anunță că „florile au ajuns la femei din toată țara”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pavel Verejanu și Dinu Țurcanu au împărțit florile și au rostit felicitări și urări de bine. Așadar, doamnele și domnișoarele au rămas surprinse, cu zâmbete și voie bună.

„Sunteți sensul existenței pentru bărbați și cele de la care începe viața, precum primăvara se renaște natura. Iubitele noastre mame, soții, surori, fiice, bunicuțe – să aveți mereu zâmbetul pe buze și primăvara în suflet”, s-a adresat primarul Pavel Verejanu locuitoarelor municipiului Orhei.

„Să dea Dumnezeu ca dragostea pe care azi o simțiți să vă însoțească pe tot parcursul vieții. Sunt convins că este loc și de mai bine, deoarece dragostea nu are limite. La bine și la greu, la bucurie și la durere, numai împreună”, le-a spus femeilor, la rândul său, Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei.

Un mesaj de felicitare pentru femei a fost s-a adresat și de Ilan Șor. „Minunatele noastre femei, vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru noi. Voi sunteți puterea noastră. Iubiți și fiți iubite”, a scris primarul de onoare al municipiului Orhei.

Și în anii precedenți, echipa lui Ilan Șor a felicitat femeile din țară cu ocazia zilei de 8 martie. Atunci, la fel, doamnelor i domnișoarelor le-au fost dăruite mii de lalele.

Articole asemănătoare

Back to top button