Elon Musk a pierdut şi a doua poziţie în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume

Elon Musk a pierdut şi a doua poziţie în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume, după ce averea sa a înregistrat, în această săptămână, pierderi de aproximativ 6,2 miliarde de dolari, ceea ce l-a adus pe locul trei în clasamentului Forbes al miliardarilor.

Foto: adevarul.ro

Potrivit adevarul.ro, pierderile lui Musk au început miercuri, iar în ultima şedinţă bursieră din săptămână acţiunile Tesla au scăzut cu aproape de 5%. Acum, averea sa este de 150,9 miliarde dolari, în timp ce 17 februarie era de 191 miliarde dolari.

Conform sursei citate, cea de-a doua cea mai bogată persoană din lume este acum francezul Bernard Arnault, proprietarul conglomeratului LVMH, ce cuprinde peste 70 de mărci de lux, cu o avere de 155,6 miliarde de dolari.

Până luna trecută, Elon Musk şi Jeff Bezos s-au clasat pe rând pe primul şi al doilea loc pe lista miliardarilor Forbes. Acum fondatorul Amazon îl depăşeşte pe CEO-ul SpaceX cu aproape 25 de miliarde de dolari, averea sa fiind de 175,4 miliarde de dolari.

Cu doar 10 zile în urmă, pe 24 februarie, Tesla a scăzut cu 25%, iar Elon Musk a pierdut peste 15 miliarde de dolari într-o singură zi. La acea vreme, averea magnatului în vârstă de 49 de ani era de 166,1 miliarde de dolari.


Pub