O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo 4 garoafe. Cele mai șocante cadouri oferite de bărbați la 8 Martie

Bărbații glumesc, deseori, că cel mai popular cadou pe care îl fac femeile, de ziua lor specială, sunt ciorapii sau dacă ai un pic de noroc poți primi și un set pentru igiena personală. Totuși, nici ei nu întotdeauna sunt foarte inventivi, iar alteori își pot șoca iubitele cu darurile pe care le oferă. În ajunul sărbătorii de 8 Martie, SHOK.MD a întrebat femeile care a fost cel mai șocant cadou primit cu prilejul sărbătorii. Ce ne-au răspuns, vezi mai jos.

Foto: shok.md

Nimic… cel mai frecvent cadou

Lipsa unui cadou de 8 Martie din partea bărbatului iubit poate șoca o femeie la fel de mult precum un dar ieșit din comun. Mai multe doamne și domnișoare ne-au spus că au rămas uimite să primească ani la rând aceeași lipsă de atenție în această zi specială pentru ele.

Am născut chiar de 8 Martie! E cel mai frumos cadou

Totuși, unele femei au spus că nu pun preț pe lucruri materiale și că cel mai minunat lucru care li s-a putut întâmpla chiar de 8 Martie a fost să nască un copilaș. Iar acest dar este de neprețuit.

Au primit și daruri care prind bine la gospodărie

Printre darurile utile s-au dovedit a fi mașina de tocat carne, tigaia pentru clătite, periuța electrică pentru dinți, cuțitul pentru varză și alte lucruri de folos în gospodărie.

„O periuță electrică pentru igiena dinților. La 25 m-am supărat pe așa gen de cadou și tot el o folosește, dar acum, la 34, mi-am cumpărat-o singură, odată cu vârsta se schimbă prioritățile”, ne-a mărturisit Iana.

„O mașină de tocat carne, dar tot soțul o și folosește mai des”, ne-a spus Cătălina.

„O tigaie de clătite, pentru că mereu mă punea să-i fac clătite, dar eu ziceam că n-am tigaie. Și iată m-am făcut gospodină de 8 Martie”, ne-a spius Inga.

„Cuțit de tăiat varza, de la fratele meu, cu mai mult de 10 ani în urmă. Și în ziua de azi îl folosesc”, ne-a povestit Alina.

Continuarea o citiți pe SHOK.md.


Pub