Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri care va prelua clubul

Surpriză de proporții în lumea fotbalului! AC Milan își schimbă din nou patronul, iar presa italiană anunță că omul de afaceri din Moldova Alexandr Jucov, în vârstă de 52 de ani, vrea să preia pachetul majoritar de acțiuni al milanezilor, scrie SHOK.MD, cu referire la digisport.ro.

Foto: digisport.ro.

Clubul este, în acest moment, în proprietatea americanilor de la Elliott Management, care l-au „răscumpărat” în iulie 2018, în momentul în care chinezul Yonghong Li nu a reușit să reeșaloneze un împrumut.

Înainte de asta, „diavolii” au fost, timp de peste 30 de ani, în proprietatea fostului prim-ministru italian, Silvio Berlusconi.

Alexandr Jucov va fi noul acționar majoritar de la AC Milan

„Alexander Jucov , un om de afaceri de top, originar din Republica Moldova și fondator al World Lab Technologies, și-a exprimat interesul de a achiziționa majoritatea acțiunilor lui AC Milan, club din Serie A.

Această achiziție va împlini dorința de mai mult timp a domnului Jucov, aceea de a fi implicat activ în sport ca afacere, care a adoptat accelerat noi tehnologii și măsurători pe bază de date metrice”, se arată în comunicatul eliberat de compania lui Jucov, citat de presa italiană.

Continuare o citiți pe SHOK.md.


Pub