Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie

Fie că este vorba despre ziua de naștere, ziua îndrăgostiților sau 8 Martie, bărbații nu prea iubesc să cumpere cadouri din timp și lasă pe ultima sută de metri acest lucru. Iar unii chiar sunt în pană de idei și nu știu cu ce să-și surprindă plăcut iubita, scrie SHOK.md, cu referire la libertatea.ro. Dacă încă nu ai decis cu ce să o bucuri, vezi mai jos câteva idei, în funcție de zodia persoanei dragi.

Foto: shok.md

Ce poți dărui unei femei din zodia Berbec

Nativa Berbec va aprecia o carte bună sau o excursie la munte, unde se poate relaxa în mod activ cu o drumeție lungă. Poate fi atrasă de o bicicletă sau de o trotinetă, de un telefon nou sau un gadget interesant pentru muzică.

Idei de cadouri pentru femeia Taur

Bijuteriile, ceasurile și parfumurile scumpe nu sunt niciodată de ajuns pentru femeia Taur. Ea va aprecia întotdeauna ceva din aur sau din argint, cu pietre prețioase. Dar va aprecia și o cină romantică la un restaurant de lux, după ce primește un buchet imens de flori și o bijuterie sentimentală.

Daruri inspirate pentru femeia Gemeni

Caută un puzzle tridimensional foarte complicat sau un set de karaoke. Femeia Gemeni are nevoie de experiențe noi! Pentru ea obiectele contează mai puțin, dar importante sunt trăirile, sentimentele și ineditul. Inspirată ar fi și o excursie în străinătate.

Cadouri pentru femeia Rac

Dacă îi poți oferi ceva făcut de tine, un desen sau o poezie sau un buchet de flori și de bomboane pe care l-ai aranjat chiar tu, ea va fi cea mai fericită. Pentru romantica femeie Rac, lucrurile făcute de mână sunt bucățele mici de suflet. De asemenea, obiectele decorative realizate manual, o cină romantică sau un parfum și o bijuterie sunt potrivite.

Daruri pentru femeia Leu

Dacă femeia iubită este născută în zodia Leului, atunci fiecare aniversare și fiecare sărbătoare trebuie să o pună pe ea în evidență. Alege un restaurant cu renume și oferă-i o rochie nouă, care să îi pună în valoare frumusețea. Bijuteriile, accesoriile sau o excursie scumpă, undeva unde există cluburi, centre spa și restaurante, sunt preferatele ei.

Ce să îi oferi unei femei Fecioară

Bijuterii clasice și scumpe, un set de cosmetice, o ședință completă la un salon de coafură, o lenjerie de intimă deosebită, o zi la piscină sau un abonament la yoga s-ar putea să o impresioneze. Gândește-te bine la preferințele ei și alege ceva cu care poate să se laude printre colegele de la serviciu.

Idei și pentru celelalte zodii citiți pe SHOK.md.


Pub