00:11:11 20.04.2024
Stiri

Plahotniuc: mai am un singur dor

Actualitate 07.03.2021 10:33 Vizualizări3942 Autor: Ziarul National
Plahotniuc: mai am un singur dor


Trustia, elegii politikoase

Vlad Plahotniuc ar fi fost văzut azi pe Aeroportul „Ilan Șor”, se șușotește lumea bună la piața de flori din buricul Chișinăului. El ar fi fost întâmpinat de liderul PSRM, Igor Dodon, cu un aifon nou-nouț. Procuratura Generală a refuzat să comenteze aceste „zvonuri stupide”. În afară de o borsetă bucșită cu valută turcească și carduri turcești, coordonatorul ar fi ținut în mână un buchet mare de trandafiri galbeni. Interogat cu privire la scopul vizitei sale, ar fi răspuns că dorește cu ardoare să o felicite pe Maia Sandu cu ocazia zilei de 8 martie, când omenirea progresistă sărbătorește Ziua Feminismului Internațional.

Diversiune românească la Comrat

A fost dejucată o diversiune românească la Comrat. Bășcănița Irina Vlah a refuzat categoric să accepte vaccinurile anti-Covid 19, donate de statul român. Aceasta este o formă subtilă de românizare a găgăuzilor, a specificat ea pentru Bugeacdizinform.md, vorbind din partea medicilor și a personalului medical de la Comrat și Ceadâr-Lunga. Cetățenilor care se vaccinează li se introduce în sistemul sanguin niște nanocipi, cu ajutorul cărora ei sunt transformați în rusofobi și adepți fervenți ai reunirii cu România.

„Noi, găgăuzii, ne vom vaccina doar cu vaccinul rusesc Sputnik-V, pentru a rămâne pe veci cu Rusia, adevărați patrioți ai statalității”, a subliniat Vlah. Solicitată să comenteze declarația bașcanului de la Tiraspol, Vadim Krasnopolski, care la început a ezitat să recunoască, apoi a mulțumit României pentru donația de vaccinuri, bășcănița Vlah a spus că e vorba de naivitate și miopie geopolitică și că în curând vom observa o explozie de unionism pe malul stâng al Nistrului. Transnistria își va pierde independența, dacă Krasnopolski nu se va răzgândi și nu va renunța la vaccinurile românești, a avertizat Irina Vlah.

Pentru conformitate: Frosi Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md