Veceul public din parcul „Valea Trandafirilor” este funcțional. În acest an, se preconizează amenajarea celorlalte

157953106_161754989097206_5351830263097005255_n

Veceul public din parcul „Valea Trandafirilor” este funcțional. De asemenea, în parc sunt efectuate lucrări de amenajare și curățare a copacilor și sunt pregătite stadioanele multifuncționale pentru a fi deschise.

„Este inadmisibil ca banii municipali să fie „îngropați” aiurea, în timp ce oamenii care vin în zonele verzi sunt nevoiți să caute veceu după garduri și copaci. La fel, am spus ca toate blocurile sanitare din parcuri să fie funcționale și administrate corect. În acest an ne propunem amenajarea mai multor wc-uri publice în parcuri”, a scris primarul Municipiului Chișinău, Ion Ceban, într-o postare pe Facebook.

„Nu mai accept prețuri de sute de mii de lei pentru lucrări de construcție care pot fi executate cu un buget rațional. Rog cetățenii să ne informeze despre încălcările pe care le depistează prin parcuri sau în oraș”, a mai adăugat acesta.

De asemenea, reamintim că anul trecut, în parcurile din capitală au fost instalate alte opt veceuri publice, conform standardelor sanitare și pentru accesul persoanelor cu nevoi speciale. Totodată, acestea sunt racordate la rețelele centralizate de apă și canalizare, precum și la electricitate și sunt prevăzute cu camere de supraveghere.

Direcția locativ-comunală și amenajare a realizat și o hartă interactivă în care arată locațiile de amplasare a veceurilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente