fbpx

Trei moldoveni, acuzați de crimă în Franța. Aceștia sunt suspectați că ar fi bătut până la moarte un om fără adăpost

Trei moldoveni, cu vârste cuprinse între 17 și 36 de ani, au fost acuzați de crimă joi, 4 martie, la Paris. Aceștia sunt suspectați că ar fi bătut până la moarte un om fără adăpost care stătea într-un parc din partea de est a Parisului (Bois de Vincennes), transmite Le Parisien.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bănuiții au ajuns joi în fața unui magistrat de instrucție. Unul dintre cei trei a fost acuzat de crimă și arestat preventiv. Un alt bărbat și băiatul minorul au fost acuzați pentru furt și pentru faptul că nu au sărit în ajutorul unei persoane aflate în pericol.

Incidentul s-ar fi produs pe 27 decembrie 2020, însă ancheta este în curs de desfășurare. Pe 27 decembrie în jurul orei 16:30, mai mulți localnici au contactat oamenii legii după ce au descoperit cadavrul unui om al străzii.

Criminaliștii au observat semne de moarte violentă pe corpul bărbatului decedat și mai multe răni în zona capului, iar prietenii victimei au dezvăluit anchetatorilor că acesta ar fi fost amenințat și atacat de către „membrii comunității moldovenești”.

Potrivit Le Parisien, oamenii legii au identificat mai mulți suspecți înainte de a-i aresta pe cei trei moldoveni.

Anterior, unul dintre suspecți ar fi săvârșit un viol. Cei trei bărbați au fost puși în custodia poliției judiciare din Paris. În timpul audierilor, aceștia au recunoscut că au agresat victima și că totul a pornit după ce consumaseră alcool împreună cu victima, iar la un moment dat s-ar fi iscat un conflict.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button