(foto) Reconectează-te cu natura și fă-ți un cadou de primăvară

146431EF-CBFE-4E57-98AC-E09EDF2C2F6D-18735-00000CA72EA1911E 2

O mică atenție niciodată nu strică. Acum că primăvara a venit, e un bun prilej să avem grijă de noi, de plante și de oamenii importanți din viața noastră. Cu un gift card de la Floral Soul ai mari șanse să pui în armonie relația cu tine însăți, cu prietenii, cu părinții și, în mod necesar, cu natura.

În spiritul de a dărui altora, uităm să avem grijă de noi înșine

A venit primăvara. Ia o pauză din ritmul grăbit al vieții moderne. Ai grijă de starea ta de bine făcând loc elementelor naturale în rutina ta. Fă-ți cadou o plantă. Îngrijește de ea și ia-ți energia din acest obicei. Fie că admiri o frunză, uzi planta, îi schimbi ghiveciul sau îi ștergi praful de pe frunze, această senzație de control va face loc unei stări generale de bine. Plantele sunt o metodă liniștitoare de a ne opri din graba noastră de a le reuși pe toate. Alege orice plantă din catalog pentru tine și fă-i o declarație de prietenie.

Nu e nevoie să ai un motiv de a face un cadou, dar poate ai unul

Poate vecina a avut grijă de casa ta în timp ce ai lipsit, poate colegul de muncă a spus un cuvânt de bine sau poate prietena ta cea mai bună a fost alături de tine într-un moment mai dificil, oricare ar fi motivul, e întotdeauna plăcut să dăruiești o plantă. Trăiește în armonie cu natura și cu oamenii care te fac să contezi. Înseninează-le ziua.

 

Un gest uman și verde: Floral Soul Gift Cards

Fie că-ți dorești să reabilitezi planta din ghiveci care e vlăguită sau poate ți-ai amintit că prietena ta cea mai bună vrea să-și înverzească odaia, alege un gift card care include orice plantă din catalog și serviciile de reabilitare/îngrijire Floral Soul. Stabilește tu valoarea și dăruiește un cadou care să respecte preferințele destinatarului. Fără să stai în parcări arhipline și locuri aglomerate, comandă voucherul online în timp ce savurezi un ceai călduț acasă. Alege AICI.

Pentru orice întrebări legate de plante, contactează echipa de la Floral Soul. Orangeria este aici să te îndrume în universul plantelor, Stă la dispoziția ta cu sfaturi de îngrijire, servicii de înverzire, de reabilitare și de livrare a plantelor la domiciliu. Îi poți găsi atât online, cât și la Orangeria de pe str. M. Kogălniceanu 54.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente