/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Unii petrecăreți, care au sfidat restricțiile și au chefuit într-un local din Capitală, s-au dat în spectacol și au bruscat jurnaliștii

missing
06 martie 2021, ora 19:50

Au sfidat regulile și s-au distrat în cluburi ca în zilele bune. Zeci de tineri au fost surprinși, noaptea trecută, într-un club din capitală în pofida restricțiilor impuse de Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică. Totuși, distracția a fost întreruptă de mascații de la Fulger care au dat buzna în local. Ofițerii au blocat ieșirile, iar fiecare petrecăreț a fost documentat și amendat cu până la 5000 de lei. Cu amendă usturătoare s-a ales și administrația localului. Aghesmuiți de-a binelea, unii petrecăreți s-au dat în spectacol și au bruscat jurnaliștii, iar alții au încercat să se justifice.

Polițiștii au dat buzna într-un local de pe strada Nicolae Dimo din Capitală după miezul nopții. Acolo au descoperit zeci de tineri care au sfidat toate regulile impuse de autorități.

Ca în vremurile bune, petrecăreții se înghesuiau la mese și trăgeau din narghilea. O dată cu venirea poliției, în local a fost oprită muzica, iar atunci când s-a aprins lumina, unii tineri au încercat să se ascundă sau să își acopere fața.

Au fost însă și dintre cei care s-au dat în spectacol. Unii au continuat să consume alcool chiar în timp ce poliția îi documenta.

Întrebați de ce se distrează după orele 22, așa cum prevede regulamentul adoptat de către Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică, tinerii au avut diferite explicații.

Iar acest tânăr a fost luat cu forța și dus la inspectoratul de poliție pentru că a încercat să opună rezistență.

Nu doar în acest local au fost descoperite nereguli noaptea trecută. Polițiștii au descins într-un alt club din sectorul Botanica unde au găsit același tablou. Cu geamurile acoperite și muzica mai încet, zeci de tineri se distrau, chiar dacă era trecut demult de ora 22.00. Chiar dacă polițiștii au bătut insistent la ușa, care era încuiată, angajații localului au deschis abia după câteva minute.

La vederea polițiștilor, o parte dintre petrecăreți au încercat să se ascundă, în speranța că vor scăpa de amenzi sau de camerele jurnaliștilor.
Într-un final, cei care s-au baricadat în veceu au decis să iasă. Majoritatea dintre ei s-au întors cu spatele și au refuzat să vorbească cu presă.

Iar unii chiar au devenit agresivi și au bruscat jurnaliștii.

Supărat că i-au stricat cheful, acest bărbat a început să ceară explicații polițiștilor, care însă nu au stat mult de vorbă și i-au cerut actele la control.

Totuși, unii au recunoscut că au încălcat restricțiile și ne-au spus că regretă cele întâmplate.

Controalele inopinate au fost desfășurate de către Direcția Prevenire a Inspectoratului Național de Securitate Publică cu suportul mascaților de la Fulger. Potrivit lor, astfel de controale vor continua și în următoarea perioadă. În capitală sunt peste 100 de localuri de agrement care se află în vizorul poliției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram