image
Sursa foto: dse.md

VIDEO: Un apartament din capitală, cuprins de flăcări: O bătrână a fost salvată la timp de pompieri

O bătrână de 74 de ani, din capitală, a fost salvată de pompieri, după ce în locuința acesteia s-a produs un incendiu.

Cazul a avut loc ieri, într-un apartament de pe strada Drumul Viilor nr.39. Potrivit primelor informații, incendiul ar fi izbucnit în bucătăria apartamentului și a obținut răspândire la balcon.

Pentru lichidarea arderii au fost îndreptate trei echipaje de intervenție a pompierilor. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că în interiorul locuinței se află proprietara care s-a ales în urma arderii cu arsuri pe mâini și față.

dse.mddse.md

Pompierii au reușit să salveze femeia care risca să se intoxice cu fumul dens. După ce persoana a fost evacuată de angajații IGSU, aceasta a primit îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

dse.mddse.md

Incendiul a fost lichidat fără ca acesta să obțină răspândire la alte locuințe, fiind afectate bunurile materiale din bucătărie și balconul apartamentului cuprins de flăcări.

dse.mddse.md

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit informației IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 32 situații de risc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: