image
Sursa foto: Jurnal TV

Jurnal TV a împlinit 11 ani! Cu ce mesaje au venit vedetele și boardul postului TV, dar și telespectatorii fideli // VIDEO

Sărbătoare în familia Jurnal TV! Astăzi postul de televiziune împlinește 11 ani de la prima apariție pe micile ecrane. Cu bune și cu rele, datorită telespectatorilor fideli, Jurnal TV a trecut de un deceniu de activitate.

În această zi, cei mai fideli urmăritori au venit cu mesaje de felicitare și apreciere pentru Jurnal TV.

„Îmi plac știrile, pentru că ele sunt prezentate corect. Fiecare om care le privește, înțelege printre rânduri, iar voi nu vă impuneți punctul vostru de vedere. Spuneți adevărul, iar lumea este dorită de adevăr. Lumea este sătulă de minciună. Sunteți obiectivi. Să trăiți!”

„Totdeauna să fie o echipă unită, dar cel mai important este ca prin cuvânt să aducem adevărul vieții. Jurnal TV face lucrul acesta. La mulți ani!”

„Ce îmi place mai mult, diversitatea subiectelor, reportajelor. Sunt niște știri interesante”

„Privesc știrile neapărat, în fiecare seară. Dacă ceva nu îmi este clar, mai aștept să fie repetate. Sănătate și să scoată la iveală toate, ca oamenii de la țară să fie la curent ce se petrece”

„La Jurnal TV găsim știrile veridice, la Jurnal TV sunt știrile care ne informează corect. Știrile despre criză, pandemie, secetă și alte informații, care la alte posturi nu le găsim”

„Mai real redă ceea ce se întâmplă în țară, decât ceilalți care țin la un partid sau îl laudă pe unul și îl ponegresc pe altul” - sunt doar o parte dintre mesajele oamenilor care urmăresc Jurnal TV și pe care îi puteți vedea în buletinele de știri de astăzi.

Și vedetele Jurnal TV, dar și conducerea postului de televiziune, au venit cu mesaje emoționante la cea de-a 11-a aniversare!

La mulți ani, Jurnal TV! 💙

Astăzi este o mare sărbătoare în familia Jurnal TV 💙 🎉 Celebrăm 11 ani de activitate a postului nostru de televiziune. Din 2010, aducem în casele dumneavoastră emisiuni originale, buletine de știri obiective, talk-show-uri politice, filme consacrate, seriale populare și producții autohtone de succes. ✨ Vă mulțumim vouă, dragi telespectatori, că ați fost în fiecare zi în fața micilor ecrane și ne-ați urmărit fidel. Fiecare dintre voi face parte din familia Jurnal TV. 🤍 De cât timp urmăriți postul nostru de televiziune? 🎬 Emilian Cretu - Da Sunt Român Dumitru Mişin Vasile Luchianu Ana Danilescu Nicoleta Adam Daniela Vizitiu Sofia Obadă Eugenia Apostu Cristina Pohilenco Adrian Buraga Daniela Ciocanu Vlad Marcoci Cristina Vicol Traian Stoianov Scobioala Sergiu Adrian Prodan Posted by JurnalTV.md on Thursday, 4 March 2021

Totodată, cu ocazia aniversării a 11 ani de activitate, Jurnal TV a pregătit pentru astăzi ceva incendiar. Începând cu ora 20.00, imediat după știri, veți avea parte de un show de excepție. Rămâneți aproape!

Urmăriți aici și promo lansat de Jurnal TV cu ocazia celor 11 ani împliniți!

Lucrurile care ne fac diferiți ne aduc împreună. De 11 ani, Jurnal TV este alături de tine. Îți mulțumim de 11 ori mai mult că ne ești aproape și susții datoria noastră comună de a rămâne Lideri. Liberi. Posted by JurnalTV.md on Tuesday, 2 March 2021

La mulți ani, Jurnal TV!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: