image
Sursa foto: captură video

"Incredibilul Zlatan" a ajuns la Sanremo pe motocicleta unui necunoscut, apoi a cântat în duet cu Sinisa Mihajlovic

Zlatan Ibrahimovic trebuia să urce pe scena festivalului de la Sanremo, unde este co-prezentator, în jurul orei 21:30, însă un eveniment petrecut în trafic i-a dat planurile peste cap. Suedezul a demonstrat din nou că este un personaj unic și a reușit să ajungă "la datorie" într-un mod total ieșit din comun.

Un accident care a blocat complet traficul timp de cel puțin trei ore i-a pus în pericol prezența atacantului lui AC Milan pe scena de la Sanremo, în cea de-a treia seară a evenimentului. Zlatan Ibrahimovic și-a cerut scuze pentru întârziere și a relatat că a ajuns în cele din urmă la "festivalul cântecului italian" cu ajutorul unui motociclist aflat la locul și momentul potrivit.

"Nu puteam rata festivalul meu. După trei ore petrecute în mașină, i-am spus șoferului că trebuie să cobor. Am oprit un motociclist care era în trecere și l-am rugat să mă ducă la Sanremo. Din fericire, era suporter al lui AC Milan.

Am mers 60 de kilometri pe motocicletă si când am ajuns, era foarte frig, mi-a spus: 'A fost prima oară când am mers pe autostradă'", a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de Football Italia. Un clip video este dovada că atacantul milanezilor nu a exagerat deloc.

După ce lucrurile au revenit la normal, pe scenă, alături de Zlatan Ibrahimovic și gazdele Amadeus și Fiorello, a urcat și bunul prieten al suedezului, Sinisa Mihajlovic, antrenorul celor de la Bologna. Cei patru au făcut deliciul publicului și au cântat împreună piesa "Io vagabondo".

Sinisa Mihajlovic nu este la prima apariție într-un show televizat - el a participat și la emisiunea ”Dansând cu stelele”, împreună cu soția lui. În timpul interpretării melodiei trupei Nomadi, experiența superioară a tehnicianului sârb a fost evidentă. Mihajlovic s-a dezlănțuit pe scenă, iar Zlatan a fost mai "așezat".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: