(video/foto) O femeie a fost salvată dintr-un incendiu, produs în capitală

O femeie în vârstă de 74 de ani a fost salvată de pompieri, după ce în locuința acesteia s-a produs un incendiu. Cazul a avut loc în după amiza zilei de ieri, într-un apartament amplasat pe strada Drumul Viilor din cartierul Telecentru.

Foto: IGSU

Potrivit primelor informații incendiu ar fi izbucnit în bucătăria apartamentului și a obținut răspândire la balcon. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:36. Imediat pentru lichidarea arderii au fost îndreptate trei echipaje de intervenție a pompierilor.

Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că în interiorul locuinței se află proprietara care s-a ales în urma arderii cu arsuri pe mâini și față. Pompierii au reușit să salveze femeia care risca să se intoxice cu fumul dens.

După ce persoana a fost evacuată de angajații IGSU, aceasta a primit îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. Incendiul a fost lichidat fără ca acesta să obțină răspândire la alte locuințe, fiind afectate bunurile materiale din bucătărie și balconul apartamentului cuprins de flăcări.

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit informației IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 32 situații de risc.

IGSU / Sursa:IGSU
IGSU / Sursa:IGSU
IGSU / Sursa:IGSU


Pub