(video) Secretarul general al Președinției, Andrei Spînu, în fața protestatarilor: „Noi v-am auzit. Vom informa Guvernul”

Proprietari ai întreprinderilor mici și mijlocii, ce își desfășoară activitatea în centrele comerciale, organizează o acțiune de protest în fața Parlamentului.

Foto: realitatealive/captură video

(11:07) Protestatarii pleacă să protesteze în fața Guvernului.

(11:00) „Vrem o comisie să vină în centrele noastre comerciale să vadă cum e liber acolo. Cel mai important sunt acești angajați care au familii, iar noi le achităm salarii mai mici, iar dacă se continuă așa, va trebui să reducem personalul. Rugăm să ne audă Guvernul, rugăm ca Maia Sandu să ne ajute pentru a soluționa această problemă”, spun protestatarii.

„Vă mulțumim că ați venit. Protestul ÎMM este justificat. Noi vom analiza solictarea făcută de protestari și vor informa Guvernul și CNESP care iau decizii în privința restricțiilor. V-am auzit”, a declarat secretarul general al Președinției, Andrei Spînu.

Urmăriți live:

Amintim că Comisia naţională extraordinară de sănătate publică (CNESP) a instituit la 15 februarie, măsuri suplimentare de restricție pentru a preveni răspândirea virusului Sars-Cov-2, în contextul în care starea de urgenţă în sănătate publică în R. Moldova se prelungește până în data de 15 aprilie 2021.

Potrivit deciziei, activitatea centrelor comerciale din țară va fi sistată în zilele de week-end, începând cu 17 februarie 2021.


Pub