„Cadoul din cutia de pantofi” ediția 6 a ajuns la aproximativ 3000 de copii

În perioada 4 decembrie – 6 ianuarie, în magazinele Kaufland Moldova au fost colectate peste 2.900 de cutii destinate copiilor din mediul rural. În pofida dificultăților cauzate de pandemia COVID-19, ediția a 6-a a campaniei „Cadoul din Cutia de Pantofi” a ajuns la zeci de familii social-vulnerabile din satele din Republica Moldova.

Foto: „Ajută un Om”

În acest an extrem de complicat am ținut mult să organizăm campania, pentru că eram siguri că din cauza restricțiilor mulți copii nu au primit de sărbători nici măcar dulciuri. Cu toate măsurile respectate, am ajuns în sate și am distribuit peste 2900 de daruri. Nu ne-a deranjat masca de protecție, iar distanță dintre noi și copii a făcut doar să intensifice emoția din momentul transmiterii cutiei. A fost greu, dar am reușit datorită implicării tuturor”, a declarat Doina Cernavca, director executiv al asociației obștești „Ajută un Om”.

„Ajută un Om” / Sursa:„Ajută un Om”

„Cadoul din cutia de pantofi” a fost susținut de Kaufland Moldova, una dintre companiile de top ce implementează politici de responsabilitate social-corporativă.

„Responsabilitatea socială stă la baza valorilor Kaufland, așadar, ne-am asumat rolul de Moș Crăciun în acest an pentru a le oferi copiilor cu mai puține oportunități nu doar ajutorul necesar, dar și magia sărbătorilor. Am adus zâmbete și emoții frumoase în casele a sute de familii din țară, astfel conturând spiritul nostru de susținere a celor care au nevoie de aceasta mai mult ca niciodată”, a subliniat Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

*Desfășurată în întreaga lume, „Cadoul din cutia de pantofi” are menirea să ajungă la copiii la care vine niciun Moș Crăciun. În Republica Moldova campania este implementată de Asociația „Ajută un Om”, cu susținerea partenerilor locali. Timp de 6 ani, cutiile adunate au ajuns în peste 12 raioane, 50 de sate, și la peste 14.000 de copii.

„Ajută un Om” are drept scop susținerea femeilor și a copiilor din mediul rural.


// console.log('no ads situation')