23:33:12 23.04.2024
Stiri

Un barbat a gasit un telefon pe stradă, iar când s-a uitat mai bine, a încremenit. Ce mesaj lăsase posesorul lipit de husa

Actualitate 05.03.2021 07:30 Vizualizări4598 Autor: Ziarul National
Un barbat a gasit un telefon pe stradă, iar când s-a uitat mai bine, a încremenit. Ce mesaj lăsase posesorul lipit de husa


Un bărbat a trăit șocul vieții lui. În timp ce se îndrepta spre casă a găsit un telefon, care avea un bilet pe spate. După ce l-a citit a înghețat de frică! Ce mesaj se afla pe bucata de hâtie?

Alex Brutal Beckford, un bărbat din SUA, se plimba liniștit spre casă când a găsit un telefon pe stradă. Fiind un om corect, acesta încercat să afle al cui ar fi putut să aparțină. A încercat să o sune pe mama proprietarului, însă, din păcate, bateria telefonului s-a descărcat, așa că nu putea face nimic până când nu-l încărca.

În timp ce scotea husa telefonului, a găsit un bilet în spatele telefonului care l-a șocat. Alex a povestit toată întâmplarea pe contul său de Facebook, iar internauții au rămas uluiți de eveniment. Povestea a devenit în scurt timp virală.

„Am găsit un iPhone în noaptea asta în drum spre casă, am încercat să fac ce trebuie și să o sun pe mama proprietarului, dar telefonul nu mai avea baterie. O oră mai târziu mi-a trecut prin cap să verific husa telefonului, atunci am găsit acest bilet…”, a scris Alex pe Facebook.

Biletul aflat pe spatele telefonului era de fapt un bilet de adio al unui tânăr care a vrut să se sinucidă și se adresa oricui ar fi găsit telefonul.

„Acesta este biletul meu de adio. L-am lăsat aici pentru că eu nu am pe nimeni pe lume căruia să i-l las. Așa că, străine, l-am lăsat pentru tine – măcar așa cineva îl va citi. Eu o să trag draperiile în noaptea asta la 11:55. Totul va fi frumos și nu va mai durea nimic. SD.”, a scris tânărul pe bilet.

Alex a făcut ceea ce credea că este cel mai bine cu putință. A aprins telefonul și a sunat la familia proprietarului telefonului. Acesta i-a avertizat cu privire la ce avea de gând să facă fiul lor, mai exact să-și pună capăt zilelor.

Cu ajutorul familiei și prietenilor au reușit în cele din urmă să-l găsească și să îi salveze viața. Alex a făcut încă o postare pentru a anunța internauții că totul este în regulă și s-a terminat cu bine.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md