(video) Mansory îţi poate duce spre extreme al tău Ferrari 812 GTS

După ce Mansory a prezentat deja trei generații de Ferrari Gran Turismo complet rafinate publicului mondial în ultimii ani, pe baza modelelor 599 GTB, F12 și 812 Superfast, varianta decapotabilă a ultimului, numită Stallone GTS, se prezintă chiar la început de primăvară.

Are la bază noul Ferrari 812 GTS şi reprezintă o conversie completă faţă de ceea ce se oferă din fabrică.

Ce s-a modificat?

  • În conformitate cu propria sa tradiție – acum de mai bine de 30 de ani – atelierul produce cu forţele proprii componentele aerodinamice din fibră de carbon uşoară. Structura strălucește perfect în culorile gri și negru.
  • Din acestea este format noul bodykit care cuprinde bare de protecţie şi praguri laterale diferite, o aripă posterioară, dar şi mai multe prize de aer.
  • Pentru caroserie, în acest caz, s-a folosit o vopsea Daytona Grey cu accente albastre.
  • Motorul V12 natural aspirat de 6.5 litri volum a primit, de asemenea, un upgrade de performanță. Ca rezultat al optimizării unităţii electronice de control, împreună cu instalarea unui sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, mai performant, puterea sa a fost mărită până la 830 CP, iar cuplul până la 740 Nm.
  • Cu noile forţe poate face 0-100 de km/h în 2.8 secunde şi rula cu maxim 345 de km/h.
  • Puterea crescută a motorului este convertită în cea mai bună performanță posibilă utilizabilă în combinație cu componente de suspensie adaptate și jante forjate ultra-ușoare dintr-o singură piesă, de model YN.5. Combinația perfectă de roți și anvelope este asigurată de jante în dimensiunile 9.5×21 și 12×22 cu anvelope performante de mărimi 265/30 ZR21 (VA) și 335/25 ZR22 (HA).
  • În habitaclul maşinii, Mansory creează o atmosferă orientată spre sportivitate, care combină perfect funcționalitatea și confortul. Volanul sport este special conceput pentru proiect, precum și pedalele din aluminiu.
  • În același timp, interiorul îi este realizat complet din piele. Aproape toate componentele au fost tapițate în piele de culoare albastră și, în unele cazuri, accentuate suplimentar cu fibră de carbon. Pentru un contrast suplimentar sunt utilizate şi nenumărate aplicații albe.
  • Logourile brodate cu precizie și panourile iluminate de pe pragurile interioare ale uşilor completează elegant rafinamentul interior.

Cât costă conversia nu s-a anunţat.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/