/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Scandal din cauza cojilor de semințe

missing
04 martie 2021, ora 23:59

Scandal cu bătaie pentru scuipatul cojilor de semințe pe jos. Sa întâmplat recent, într-o curte din capitală, după ce o tânără i-a făcut observație altei femei pentru faptul că arunca resturile la întâmplare. A pornit și telefonul mobil, dar a fost bruscată. La fața locului a fost chemat polițistul de sector, care este acum în căutarea femeii. Aceasta riscă amendă atât pentru că a făcut murdărie într-un loc public, dar și pentru că ar fi aplicat forța.

Incidentul s-a produs ieri, în curtea unui bloc. Fosta jurnalistă, cea care a făcut observație pentru scuipatul cojilor pe jos, susține că ar fi fost lovită de două ori peste față, iar din acest motiv s-a adresat la medici pentru a i se evalua gravitatea traumelor.

La fața locului a fost chemat și polițistul de sector. Totuși, decizia de a o sancționa pe tânără va fi luată de o comisie administrativă, constituită pe lângă pretura de sector. De asemenea, dacă se va demonstra că a aplicat forța fizică, aceasta mai riscă o amendă potrivit articolul 78, din Codul Contravențional, pentru vătămarea integrității corporale. Tânără, potrivit polițistului de sector, încă nu a fost identificată. După ce va fi găsită, ea urmează să fie audiată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram