image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan ”Unknown”: suedezul a pus din nou pe hartă Sanremo, unde a venit cu yacht-ul de lux care costă 20 de milioane de euro

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) este co-prezentator al faimosului festival de la Sanremo, care se desfășoară în perioada 2-6 martie.

Atacantul lui AC Milan a făcut spectacol în prima seară a evenimentului din Liguria, ajus la a 71-a ediție, când a rostit mai multe glume ”marca Zlatan”.

Amadeus (n.r. - Amadeo Sebastiani este colegul de scenă al suedezului), este o onoare pentru mine să fiu aici, dar e o onoare și pentru tine să mă ai aici. Uite regulile: trebuie să avem un concurs cu 22 de participanți, 11 contra 11”, și-a început Zlatan show-ul.

Prezența lui ”Ibra” la Sanremo este una ieșită din comun, prin toate aspectele ei. Suedezul nu locuiește la hotel, ci stă pe un yacht ultra-luxos, evaluat la 20 de milioane de euro.

O ambarcațiune de 30 de metri, botezată ”Unknowm”, unde scandinavul își va petrece timpul în afara scenei. Nu va fi singur, ci va sta alături de prietenii săi, care l-au însoțit la festival.

Potrivit presei din Italia, yacht-ul este construit în 2018 și beneficiază de toate facilitățile. Ibrahimovic îl folosește mai ales în timpul verii, pe perioada vacanțelor cu partenera sa de viață, Helena Seger (50 de ani).

Yacht-ul ”Unknown” poate găzdui circa zece persoane, pe lângă cei cinci membri ai echipajului.

Ambarcațiunea are, printre altele, o sală de sport echipată modern. Aici ar fi trebuit Zlatan să se pregătească pentru meciul lui Milan cu Udinese, jucat miercuri și încheiat la egalitate, scor 1-1. Din păcate, suedezul s-a accidentat în victoria cu Roma (2-1) și va lipsi cel puțin patru partide.

”Bijuteria” lui Ibrahimovic ajunge la 51 de kilometri/ oră, datorită unui motor de aproape 2.500 de cai putere. Yacht-ul are și un bar de cocktail-uri, un mini-teren de fotbal, un garaj pentru motociclete.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: