16:17:39 23.04.2024
Stiri

Cei mai ghinioniști oameni din lume! Cum au pierdut doi britanici premiul de 104 milioane de euro la loterie: „Deja îmi imaginam casa de vis”

Actualitate 04.03.2021 08:00 Vizualizări1734 Autor: Ziarul National
Cei mai ghinioniști oameni din lume! Cum au pierdut doi britanici premiul de 104 milioane de euro la loterie: „Deja îmi imaginam casa de vis”


Britanicii Ranchel Kennedy (19 ani) și Liam McCohan (21 de ani) sunt cei mai ghinioniști oameni din lume. Ei au jucat timp de mai mult timp aceleași numere la Loto, iar vineri, 26 februarie, norcul le-a surâs și le-au ieșit cele șapte „norocoase” la cunoscuta loterie EuroMillions.

Totuși, în momentul în care au sunat să își revendice premiul în valoare de 104.000.000 de euro, au avut un șoc. Contul lui Rachel era gol, iar plata biletului nu a fost înregistrată. Fiind sigură că a plătit biletul, tânăra nu a mai verificat participarea ei la jocul de noroc.

Când Rachel a deschis pe telefonul mobil aplicația EuroMillions, vineri seara, i-a apărut următorul mesaj: „Ați câștgat jackpotul!”. Suma totală pentru premiul cel mare era de 208.000.000 de euro. Ulterior, s-a dovedit că a mai existat o persoană care a ghicit numerele, așa că ar fi încasat circa 104.000.000 de euro.

Studenta, aflată în culmea fericirii, a început să dea telefoane oamenilor apropiați pentru a-i anunța că a câștigat suma imensă.

Apoi, ea a sunat la compania organizatoare pentru a cere detalii despre modul în care poate intra în posesia banilor.

„Da, ați bifat toate numerele corecte! Cu toate acestea, nu erau suficienți bani în contul dumneavoastră. pentru a participa la acest joc. Ați uitat să plătiți biletul și, de fapt, nu ați fost înregistrată”, a fost răspunsul dezamăgitor al EuroMillions pentru tânăra fată, scrie Blick, transmite prosport.ro.

Rachel activase anterior participarea automată la joc în aplicație, alesese numerele, însă a uitat să adauge și banii în cont.

Rachel activase anterior participarea automată la joc în aplicație, alesese numerele, însă a uitat să adauge și banii în cont.

„Am fost bucuroasă când am crezut că am câștigat. Când am aflat adevărul, Liam, iubitul meu, a fost mai dărâmat decât mine”, a declarat fata. Prietenul ei a fost devastat: „Deja îmi imaginam casa de vis”.

Premiul cel mare a fost câștigat, în cele din urmă, de un norvegian, a cărui participare fusese înregistrată. Dacă și biletul studentei Rachel Kennedy ar fi fost înregistrat, norvegianul ar fi fost nevoit să împartă premiul.

EuroMillions este o loterie online transnațională, lansată la 7 februarie 2004 de loteria franceză Française des Jeux Française des Jeux, loteria spaniolă Loterías y Apuestas del Estado și loteria britanică Camelot Group. Prima extragere a avut loc pe 13 februarie 2004 la Paris.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md