(video) România și-a prezentat piesa pentru concursul Eurovision 2021

roxen-amnesia-lyrics

La ediția cu numărul 65 a Eurovision Song Contest, Roxen, artista aleasă încă de anul trecut să reprezinte România pe scena concursului, va merge în Țările de Jos cu piesa Amnesia, după cum a decis juriul din concurs.

Piesa Amnesia dă voce stărilor și sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă. Este o melodie despre oameni, iubire și voință și dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese și din textul din încheierea ei: For every scream that was not heard, transmite liberatatea.ro.

„Pentru mine, ultimul an a fost unul plin din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp și m-au susținut necondiționat. Vă iubesc și așteptam cu nerăbdare să împărtășesc cu voi această piesă minunată”, a declarat Roxen.

În acest an la competiția muzicală, din partea Moldovei va merge Natalia Gordienko. Interpreta va lansa oficial piesa astăzi, 4 martie, începând cu ora 20.00. Totuși, pe 14 februarie, artista a postat pe pagina sa de Instagram denumirea și coperta noii creații muzicale. Cântecul, care va reprezenta țara noastră în acest an la Eurovision Song Contest, se numește Sugar.


Anul acesta, se va desfășura a 65-a ediție a Concursului Muzical Eurovision după ce concursul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19. Această ediție va avea loc la Rotterdam, Țările de Jos, după câștigarea concursului de către această țară în 2019 la Tel Aviv cu piesa Arcade interpretată de Duncan Laurence. Concursul va avea loc în Țările de Jos pentru a cincea oară după 1980.

La această ediție, vor participa 41 de țări. AICI puteți găsi toate piesele care au câștigat competiția Eurovision.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente