Privește live lansarea videoclipului și a piesei Nataliei Gordienko pe care o va interpreta la concursul Eurovision 2021

f

Anul acesta, Moldova va fi reprezentată la concursul Eurovision 2021 de interpreta Natalia Gordienko. Aceasta va interpreta piesa Sugar.

„Astăzi este acea zi în care voi arăta lumii întregi videoclipul la piesa Sugar pentru concursul Eurovision 2021. Sunt foarte emoționată. Să știți însă că am un dreamteam care este mereu la înălțimea așteptărilor voastre! Mulțumesc mult lui Filipp Kirkorov, lui Dimitris Kontopoulos, lui Ilias Kokotos, Companiei Teleradio Moldova pentru susținere, pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Mă simt într-un adevărat paradis al artiștilor!”, a scris pe Facebook Natalia Gordienko.

Live-ul evenimentului îl poți privi pe Instagram.

La ora 20.00, Natalia Gordineko își prezintă în exclusivitate piesa Sugar pe canalul ei de YouTube.

Anul trecut, Natalia Gordienko urma să reprezintă țara la Eurovison cu piesa Prison.


Anul acesta, se va desfășura a 65-a ediție a Concursului Muzical Eurovision, după ce concursul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19. Această ediție va avea loc în Rotterdam, Țările de Jos, după câștigarea concursului de către această țară în 2019 la Tel Aviv cu piesa Arcade interpretată de Duncan Laurence. Concursul va avea loc în Țările de Jos pentru a cincea oară după 1980.

La această ediție vor participa 41 de țări. AICI puteți găsi toate piesele care au câștigat competiția Eurovision.

Vezi și:

Primele piese înregistrate la Eurovision 2021

România și-a prezentat piesa pentru concursul Eurovision 2021

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente