(video) Am ajuns să o vedem şi pe asta! În Moldova ţi se poate fura maşina chiar şi atunci când îţi apare o defecţiune

Un tânăr în vârstă de 18 de ani, originar din raionul Hîncești, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău pentru furtul unui automobil. Acesta l-a sustras de la un alt tânăr şofer care l-a lăsat pentru o perioadă, având un defect, timp în care ar fi mers după ajutor.

În ziua de 2 martie curent, la Inspectoratul de Poliţie din sectorul Botanica s-a adresat un tânăr în vârstă de 28 de ani, cu o plângere, pe faptul că i-a fost sustras automobilul de marcă Nissan care era parcat pe bd. Dacia. Tânărul a comunicat că a staţionat acolo din motiv că i-a apărut o defecțiune la o roată, iar când s-a întors nu mai era.

Imediat s-au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală pentru stabilirea circumstanțelor și depistarea automobilului sustras. Astfel în urma măsurilor întreprinse, polițiștii au putut reține individul pe urme fierbinţi.

Interesant este că suspectul, cu ajutorul unei autospeciale cu platformă pentru evacuări, îl transporta spre o bază de dezasamblare cu scopul de a abține un profit. Acțiunile sale au fost surprinse de camerele de supraveghere. Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la 66.000 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației în vigoare tânărul riscă amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-tanar-risca-pana-la-patru-ani-de-inchisoare-pentru-ca-a-furat-caroseria-goala-a-unei-masini-din-chisinau/
https://autoblog.md/video-aveti-o-masina-veche-si-o-tineti-parcata-prin-curti-sau-pe-strazi-din-chisinau-vedeti-sa-nu-vi-se-intample-asta/
https://autoblog.md/video-chisinau-un-tanar-de-25-de-ani-s-a-gandit-sa-nu-lase-urme-si-a-furat-o-masina-cu-un-evacuator/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/